Tietosuoja

Tietosuoja 2015-05-05T09:58:58+00:00

Seuraava tietosuojalauseke koskee Arancho Doc -konsernissa sovellettavaa tietosuojaa tätä verkkosivustoa käytettäessä. Luethan tietosuojalausekkeen huolellisesti, sillä siinä kerrotaan, miten keräämme ja käytämme tunnistettavissa olevia henkilötietojasi, suojaamme ne tai muuten käsittelemme niitä verkkosivustollamme.

Jos jatkat verkkosivustomme käyttöä, hyväksyt samalla tietosuojaa ja henkilötietojen keräämistä koskevat käytäntömme. Jos et hyväksy tietosuojalausekkeen ehtoja, ole hyvä ja lopeta sivuston käyttö.

Henkilötietojen suojaaminen

Kaikkia antamiasi henkilötietoja säilytetään ja käsitellään 30. kesäkuuta 2003 annetun Italian henkilötietosuojalain nro 196 mukaisesti. Tietojesi luottamuksellisesta hallussapidosta ja säilyttämisestä vastaa Arancho Doc S.r.l, Via G. Rivani 83, 40138 Bologna (BO), Italia.

Tietojen kerääminen

Jos pyydät tarjousta tai rekisteröidyt verkkosivustollemme, sinulta voidaan tarvittaessa kysyä nimeä, sähköpostiosoitetta, puhelinnumeroa tai muita asiointia helpottavia tietoja.

Arancho Doc S.r.l saattaa kerätä sinua koskevia tietoja, kun tilaat uutiskirjeen, täytät lomakkeen tai annat tietoja verkkosivustomme kautta. Voimme hyödyntää keräämiämme sinua koskevia tietoja seuraavilla tavoilla, kun rekisteröidyt sivustollemme, pyydät tarjouksen, tilaat uutiskirjeemme, vastaat kyselyyn tai markkinointiviestiin, käyt verkkosivustollamme tai käytät eräitä muita sivuston ominaisuuksia:

  • verkkosivustomme kehittäminen niin, että se vastaa tarpeitasi paremmin
  • palvelun parantaminen asiakaspalvelulle lähettämiisi pyyntöihin vastaamisessa
  • säännöllisesti lähetettävät, palveluitamme koskevat sähköpostiviestit.

Evästeet

Tällä Arancho Doc S.r.l:n tuottamalla verkkosivustolla hyödynnetään Google Analyticsiä, joka on Google, Inc. -yhtiön tuottama verkkoanalyysipalvelu.

Evästeet ovat pieniä tiedostoja, joita verkkosivusto tai sen palveluntarjoaja siirtää tietokoneesi kovalevylle selaimesi kautta, jos olet sen sallinut. Evästeiden avulla verkkosivuston tai palveluntarjoajan järjestelmät pystyvät tunnistamaan selaimesi sekä ottamaan talteen ja muistamaan eräitä tietoja.

Evästeiden tarkoituksena on lisäksi kertoa meille, millaisista asioista olet nykyisen tai aiempien sivustolla käyntiesi perusteella kiinnostunut. Näin voimme tarjota sinulle parempaa palvelua. Evästeiden avulla kerätään koostettua tietoa sivustolle suuntautuvasta liikenteestä ja sivuston käytöstä työkalujen kehittämistä ja asiointisi helpottamista varten.

Evästeiden tarkoituksena on:

  • kerätä koostettua tietoa sivustolle suuntautuvasta liikenteestä ja sivuston käytöstä työkalujen kehittämistä ja asioinnin helpottamista varten.
  • Saatamme hyödyntää tiedon jäljittämisessä myös luotettujen kolmansien osapuolten tarjoamia palveluita.
Google siirtää Google Analytics -evästeen tuottamat tiedot Yhdysvalloissa sijaitseville palvelimille, joille ne tallennetaan. Eväste tuottaa tietoa siitä, miten käytät verkkosivustoamme, ja tallentaa esimerkiksi IP-osoitteesi. Näiden tietojen avulla Google tutkii, miten käytät verkkosivustoa, laatii raportteja verkkosivustolle kohdistuvasta liikenteestä verkkosivuston haltijaa varten ja tuottaa muita verkkosivuston ja internetin käyttöön liittyviä palveluita.
Google saattaa välittää tietoja myös kolmansille osapuolille, jos laki sitä vaatii tai jos kolmannet osapuolet käsittelevät tietoa Googlen puolesta. Google ei yhdistä IP-osoitettasi muihin sen hallussa oleviin tietoihin.
Voit kieltää evästeet selaimesi asetuksista. Tässä tapauksessa kaikki verkkosivuston ominaisuudet eivät kuitenkaan välttämättä toimi.  Tätä verkkosivustoa käyttämällä hyväksyt, että Google voi käsitellä sinua koskevia tietoja edellä mainitulla tavalla ja mainittuihin tarkoituksiin.
Halutessasi voit muuttaa selaimesi asetuksia niin, että tietokoneesi antaa varoituksen jokaisesta lähetetystä evästeestä, tai evästeet voi poistaa kokonaan käytöstä. Selaimet ovat erilaisia, joten ohjeita evästeiden muokkaamiseen kannattaa katsoa oman selaimen ohjevalikosta.

Jos evästeet poistetaan käytöstä, kaikki ominaisuudet eivät enää toimi. Asiointiasi ei silloin voi helpottaa evästeiden avulla, eivätkä kaikki tarjoamamme palvelut toimi kunnolla.

Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

Arancho Doc S.r.l ei myy tai siirrä ulkopuolisille tunnistettavissa olevia henkilötietoja tai vaihda niitä ulkopuolisten kanssa, paitsi silloin kun asiasta ilmoitetaan etukäteen. Ulkopuolisiin eivät kuulu verkkosivuston hosting-kumppanit tai muut osapuolet, jotka avustavat meitä verkkosivuston tarjoamisessa, liiketoiminnan harjoittamisessa tai sinulle tarjottavan palvelun toteuttamisessa. Edellytyksenä kuitenkin on, että kyseiset osapuolet lupaavat huolehtia tietojen luottamuksellisuudesta.

Arancho Doc S.r.l. voi luovuttaa tietojasi myös silloin, kun lainsäädännön noudattaminen, sivustomme käyttöehtojen valvonta tai Arancho Doc S.r.l.:n tai muiden tahojen oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden suojaaminen näkemyksemme mukaan edellyttää tietojen luovuttamista.

Muita kuin tunnistettavissa olevia sivuston käyttäjien henkilötietoja voidaan kuitenkin luovuttaa ulkopuolisille mainontaa, markkinointia tai muita tarkoituksia varten.

Linkit kolmansien osapuolten sivustoille

Voimme toisinaan oman harkintamme mukaan lisätä verkkosivustollemme linkkejä kolmansien osapuolten tuotteisiin tai palveluihin. Näillä kolmansien osapuolten verkkosivustoilla noudatetaan omia, meistä riippumattomia tietosuojakäytäntöjä. Emme näin ollen ole vastuussa linkitettyjen sivustojen sisällöstä tai toiminnasta. Haluamme kuitenkin pitää huolta sivustomme luotettavuudesta ja otamme mielellämme vastaan kolmansien osapuolten sivustoja koskevaa palautetta.

Yhteystiedot

Italian henkilötietosuojalain pykälän 13 mukaisesti sinulla on oikeus saada milloin tahansa tietää, mitä henkilökohtaisia tietoja sinusta säilytetään ja kuinka tietoja käytetään.

Sinulla on lakisääteinen oikeus pyytää tietojen päivittämistä, korjaamista tai poistamista. Voit myös vastustaa tietojen säilyttämistä tai käyttöä.

Jos haluat käyttää oikeuksiasi, ota kirjallisesti yhteyttä osoitteeseen:

Arancho Doc S.r.l.

Via G. Rivani 83, 40138 Bologna (BO), Italia.

© 2011 Arancho Doc S.r.l. – Pääkonttori – Via Rivani, 83, 40138, Bologna

ALV-nro: IT 03077401200

Puh. +39 051 588 1777

Faksi +39 051 588 1788

contact@aranchodoc.com

Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla sivuston käyttöä. lisätietoa

Tällä sivustolla evästeasetukset on asetettu päälle, jotta käyttäjänä saat parhaan selailukokemuksen. Jos haluat jatkaa sivuston käyttöä ilman muuttamatta selaimen evästeasetuksia tai voit hyväksyä evästeiden käytön painamalla "Hyväksy" painiketta.

Sulje